Obtížnost: Snadná | Vhodné pro sezónu: Celý rok |
Kategorie jídla: Předkrm, Svačina | Lze zmrazit: Ne |
Počet porcí: 8 | Doba přípravy: 30 minut, restování masa: cca 15 minut |
Nutriční hodnoty: 129 kcal/542 kJ, 10 g bílkovin, 5,5 g sacharidů, 6,5 g tuku, 0,6 g vlákniny |
Žádná letní party se neobejde bez pořádného jídla. S příbory a správným stolováním se ale nikdo nechce zdržovat. Naštěstí existuje to, čemu se v angličtině říká "finger food", tedy "jídlo do ruky". A přesně tohle potřebujete na svém letním večírku.
Potřebné suroviny:
Postup přípravy:
Vložte všechny suroviny do kuchyňského robota. Mixujte tak dlouho, dokud se neutvoří hladká konzistence. Přendejte do servírovací mísy a nechce vychladit v lednici minimálně na šest hodin. Servírujte s tence nakrájeným celozrnným pečivem nebo celozrnnými krekry.
Tip pro Vás:
Orestujte si ještě dvě kuřecí prsa bez kůže navíc a připravte další další recept z kategorie "jídel do ruky": sendvič s kari kuřecím masem
Zdroj: Web MD