Obtížnost: Snadná | Vhodné pro sezónu: Celý rok |
Kategorie jídla: Předkrm, Svačina | Lze zmrazit: Ne |
Počet porcí: 8 | Doba přípravy: 15 minut, restování masa: cca 15 minut |
Nutriční hodnoty: 198 kcal/832 kJ, 15 g bílkovin, 19 g sacharidů, 7 g tuku, 3,3 g vlákniny |
Nemuset se na večírku starat o to, jak jíst, když máte v jedné ruce skleničku a v druhé talíř s občerstvením, to je "finger food", tedy "jídlo do ruky" - ideální záležitost právě na party.
Potřebné suroviny:
Postup přípravy:
Do kuchyňského robota vložte nakrájené maso, přidejte majonézu, hořčici a kari. Mixujte, dokud se nevytvoří řádně promíchaná směs. Osolte a opepřete. Vzniklou směs navršte na 4 plátky chleba. Navrch položte plátky avokáda a vše posypte nasekanou řeřichou. Zakryjte zbylými plátky chleba. Každý sendvič rozřízněte diagonálně na dvě půlky a podávejte na ubrousku.
Tip pro Vás:
Zkuste další recept z kategorie "finger food": Odlehčená kuřecí paštika
Zdroj: Web MD